Lunch2Go Porokeitto 65 g/400 g

 9.90

Varasto loppu

Kuvaus

Lunch2Go porokeitto on valmistettu poron paistilihasta, kotimaisista vihanneksista ja yrteistä. Liha tulee Sallan Saijan kylästä. Poronliha on eettisesti ja ekologisesti tuotettua lihaa. Kaikki ruokamme on valmistettu ensisijaisesti kotimaisista raaka-aineista.

Kuivattu on kevyttä

Kasviksissa ja sienissä on tuoreena jopa 90 % vettä ja lihassa 75 %. Kun ruoka-aineet kuivataan, poistuu annoksesta vettä ja samalla painoa keskimäärin 80 %. Vesi palautetaan valmistusvaiheessa hauduttamalla tai keittämällä. Yhden annoksen kuivapaino on 65 – 90 grammaa. Valmista ruokaa siitä tulee n. 400 grammaa.

Näin valmistat

1) Lisää ainekset ja 4,5 dl keittoastiaan. Keitä liedellä, keittimellä tai tulella 4,5 dl:ssä vettä 8 minuuttia välillä sekoittaen ja anna sitten vetäytyä 7 min.

TAI

2) Laita ainekset ruokatermokseen ja lisää n. 3,5 – 4 dl kiehuvaa vettä. Sekoita ja sulje ruokatermos. Ruoka on syötävissä 2 tunnin päästä. Käytä noin 0,5 l ruokatermosta

Ainesosat ja ravintoarvo

Ainekset: Peruna, suomalainen poronliha 24,1 %, sipuli, porkkana, persilja, siankärsämö, maissitärkkelys, mustapippuri, valkosipuli, lihaliemi, suola. Ingredienser: Potatis, finskt renkött 24,1 %, lök, morötter, majsstärkelse, persilja, rölleka, svartpeppar, vitlök, buljong, salt. Ravintosisältö/energi 100 g: Energia/energi 1563,89 kJ/ 339,63 kcal, Rasva/fet 2,87 g josta tyydyttyneitä/ varav mättat 2,64 g Hiilihydraatti/ kohlhydrat 37,16 g joista sokereita/ varav socker 8,69 g Proteiini/ protein 29,06 g Suola/ salt 2,71 g Kuitu/ fiber 6,87 g

Kuiva-aineet sekoitetaan veteen ja valmiin ruoka-annoksen koko on 400 grammaa. Voit lisätä energiaa ruokaöljyllä, voilla tai gheellä/ du kan lägga till matolja, smör eller ghee (yksi rkl on/en matsked är n./ca 120 kcal).

Säilytys, lagring: Kuivassa, huoneen lämmössä. I torrt och rumstemperatur 12 kk/mån.

Parasta ennen, bäst före: Katso pakkaus, se förpackning

Lisätiedot: Laktoositon

Valmistaja: Crenoco Oy/Nordic for you