Kuvaus
Lunch2Go -poropata on valmistettu poron paistilihasta, kotimaisista vihanneksista ja yrteistä. Liha tulee Sallan Saijan kylästä. Poronliha on eettisesti ja ekologisesti tuotettua lihaa.
Kuivattu on kevyttä
Kasviksissa ja sienissä on tuoreena jopa 90 % vettä ja lihassa 75 %. Kun ruoka-aineet kuivataan, poistuu annoksesta vettä ja samalla painoa keskimäärin 80 %. Vesi palautetaan valmistusvaiheessa hauduttamalla tai keittämällä. Yhden annoksen kuivapaino on 65 – 90 grammaa. Valmista ruokaa siitä tulee n. 400 grammaa.
Näin valmistat
1) Keitä 4,5 dl:ssä vettä 15 minuuttia kevyellä lämmöllä välillä sekoittaen. 2) Laita ainekset ruokatermokseen ja lisää n. 3,5 dl kiehuvaa vettä. Ruoka on syötävissä 2 tunnin päästä. Säilyy lämpimänä 6 tuntia.
1) Koka i 4,5 dl vatten 15 minuter på låg värme, rör om ibland. 2) Tillsätt ingredienserna i mattermos och häll på 3,5 dl kokande vatten. Maten är ätbar på två timmar. Hålls varm i 6 timmar.
Ainesosat ja ravintoarvo
Ainekset: Peruna, suomalainen poronliha 22%, porkkana, sipuli, tomaattipyre, mausteet (sipuli, pippuri, valkosipuli, persilja, vuohenputki, lipstikka), puolukka, lihaliemi, suola. Ingredienser: Potatis, finsk renkött 22%, morot, lök, tomatpuré, kryddor (peppar, vitlök, persilja, kirskål, libsticka), lingonbär, köttbuljong, salt. Ravintosisältö/energi 100 g: Energia/energi 1553,72kJ/ 362,77 kcal, Rasva/fet 2,58 g josta tyydyttyneitä/ varav mättat 1,33 g Hiilihydraatti/ kohlhydrat 47,71 g joista sokereita/ varav socker 9,29 g Proteiini/ protein 24,29 g Suola/ salt 2,64 g Kuitu/ fiber 7,44 g.
Kuiva-aineet sekoitetaan veteen ja valmiin ruoka-annoksen koko on 400 grammaa. Voit lisätä energiaa ruokaöljyllä, voilla tai gheellä/ du kan lägga till matolja, smör eller ghee (yksi rkl on/en matsked är n./ca 120 kcal).
Säilytys, förvarning: Kuivassa huoneen lämmössä, torrt och vid normal rumstemperature 12 kk/mån. Parasta ennen, bäst före:
Lisätiedot
Laktoositon, gluteeniton
Valmistaja: Crenoco Oy/Nordic for you